Labdarúgás

2024.01.06. 19:50

Gyöngyössolymosi SE: közös terítéken ősz az újoncnál

A klub három csapatának tagjai kaptak meghívást a Gyöngyössolymosi SE szakmai félév-értékelőjére.

Bódi Csaba

Az első napirendi pontot a szezonbeli teljesítmény értékelése jelentette

Forrás: Beküldött fotó

– Az összejövetel programját az értékelésen túlmenően vacsora és kötetlen beszélgetés jelentette a játékosok, a szakmai vezetők és a támogatók részvételével – tájékoztatta portálunkat Peszlen Károly klubelnök.

Ami pedig 2023/24-es bajnoki év őszi idényét illeti a számok tükrében. A Heves vármegyei II. osztályban újonc felnőttek 14 mérkőzésen elért négy győzelemmel, két döntetlennel és nyolc vereséggel, 23–39-es gólkülönséggel, 14 pontot szereztek. Ez a 15 gárdát számláló mezőnyben a 11. helyhez volt elegendő. 

A vármegyei I. osztályú U19-es bajnoksában érdekelt ifjúságiak 12 meccsen négyszer nyertek és nyolc vereséget könyvelhettek el. Gólkülönbségük 22–34, pontjaik száma 12, pillananyi helyzésük pedig a 10. a 14 fős mezőnyben.

A vármegyei U16-os pontvadászat Nyugati csoportjában az 5. helyről várják a folytatást a solymosiak. A 11 csapatot felvonultató kategóriában 10 összecsapásból ötöt nyert meg, egyszer ikszelt és négyszer kapott ki az GYSE. Ehhez 43–25-ös gólkülönbség párosul és 16 megszerzett pont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában