Labdarúgás

2024.02.29. 18:00

Dunamenti Liga: remek fejlődési lehetőség az Eger SE csapatainak

Az U10-es és az U11-es korosztály négy-négy csapatának részvételével Eger lesz a házigazdája a Dunamenti Gyermekliga 7. fordulójának.

Bódi Csaba

Az Eger SE U10-es korosztályhoz tartozó csapata

Forrás: Eger SE

Ellenfélként a Kelen SC, a Kecskeméti TE és az Újpest FC csapatával játszanak az Eger SE fiataljai március 3-án, vasárnap az egri Felsővárosi Sporttelepen.

– A Dunamenti Gyermekliga olyan sorozat, ahová a fejlődés alapján kaptunk meghívást – mondta az Eger SE utánpótlás szakmai igazgatója, Györök Tamás. 

– A mezőnyben az ország legjobbjai szerepelnek, a velük történő játék kiváló lehetőséget nyújt számunkra arra, hogy felmérjük, hol tartanak a nálunk futballozó gyerekek. Esetünkben is alapelvnek számít, hogy az eredmény abban az esetben fontos, ha a fiatalok a mi szakmai elvárásainknak megfelelően futballoznak. Amennyiben ez nem így van, akkor másodlagos, hogy mit mutat a eredményjelző tábla. A magas minőséget képező klubokkal szembeni megméretés lényeges visszajelzést ad az előrelépésről.

Györök Tamás: – Fontos visszajelzést kapunk az előrelépésről
Forrás: Eger SE

A torna programja

Március 3., vasárnap, Eger, Felsővárosi Spt.
U10–U11-ES KOROSZTÁLY, 7. FORDULÓ
12.00: Eger SE–Kelen SC
12.50: Eger SE–Kecskeméti TE
13.40: Eger SE–Újpest FC

Az U10-es egriek a 16 együttest számláló mezőny 6. helyén állnak 15 mérkőzésen szerzett 31 ponttal. Simon Attila és Nagy Barbara edző tanítványai tíz győzelmet arattak, egyszer játszottak döntetlent, négy alkalommal pedig alulmaradtak.

Az ESE U11-es gyermekei négy győzelmmel, öt döntetlennel és hat vereséggel a 11. helyről várják a folytatást. Ezt a csapatot Nagy Zoltán és Bóta Balázs készíti fel.

Az Eger SE U11-es csapata
Forrás: Eger SE


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában