Labdarúgás

2024.03.17. 18:39

Kétszer is vert helyzetből állt fel az Eger SE, gólcsend Hatvanban

Az Eger SE vendégként, az FC Hatvan hazai pályán szerzett pontot az NB III. Északkeleti csoportjának 20. fordulójában.

Heol.hu

A csereként beálló Farkas Gábor (jobbról) gólja egy pontot ért az egrieknek

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

TISZAÚJVÁROS–EGER SE  2–2 (0–0)

Tiszaújváros Sportcentrum, 150 néző. V.: Nagy Attila (Zahorecz R., Kovács Z.).
TISZAÚJVÁROS: Hrabina – Cseh (Kollár, 76.), Bussy (Skripek, 65.), Vitelki B. (Bidzilya, 65.), Farkas M., Papp F., Lőrincz P., Bökönyi, Varjas, Ivánka, Valkay (Lehóczki B., 85.) Edző: Vitelki Zoltán.
EGER: Bukrán – Balázs P., Zvara, Gyurkó (Koczka, 71.), Sós M. (Farkas G., 51.), Oláh B. (Juhász, 67.), Debreceni, Gíber, Juhász, Nagy Á., Almomani. Edző: Lázok János.
GÓL: Cseh (50.), Farkas M. (80.), ill. Balázs P. (78.), Farkas G. (89. – 11-esből).
JÓK: az egész hazai csapat, ill. Balázs P., Debreceni, Nagy Á., Bukrán.
VITELKI ZOLTÁN: – Sajnálom, hogy nem sikerült itthon tartani a három pontot, a döntetlen az ellenfélre nézve hízelgő. Nagyon sok labdát juttattunk be az egriek 16-osán belülre, de csak egy ilyen szituáció után sikerült betalálni. Tudtuk, hogy mit játszik az ellenfél, amiben azért benne van a veszély, de az egész mérkőzés folyamán nyugodtabb voltam, mert láttam, hogy jól játszik a csapat. Folyamatosan bontottunk, de egy büntetővel sikerült egyenlíteni az Egernek. Összességében jól játszottunk, meg voltak azok a minőségi futások, amik ehhez a játékhoz kellenek, de a végjátékban jobban kell koncentrálni.
LÁZOK JÁNOS: – Büszke vagyok a játékosokra, mert kétszer is vert helyzetből álltunk fel, és ez nagy erőt mutat a csapaton belül. Remélem, hogy a sérültjeink mielőbb felépülnek és velük jobb lesz a csapatjáték. Jó és erős csapat ellen játszottunk, amely minden dicséretet megérdemel. Kevés együttes tud nyerni Tiszaújvárosban. Sok sikert kívánok a további munkájukhoz!

FC HATVAN–DVTK II. F4R 0–0

Hatvan, Népkert Sporttelep. V.: Hajdú Dávid (Ancsin Z., Halmai K.).
HATVAN: Menczeles I. – Nagy Zs., Szabó Sz., Takács B., Karácsony D., Benkó D., Sárossy D., Tarjáni P., Vince A., Dinka K., Kanálos P. Edző: Zoran Szpisljak.
DVTK: Bánhegyi Bogdán T. – Zrnic P., Bacsa B., Ferencsik S., Bokros Sz., Demeter M., Kövesi K., Fekete V., Balázsi L., Lajcsik V., Sáreczki Sz. Edző: Szamosi Tamás.
A HATVANI JÓK: Menczeles I., Tarjáni P., Benkó D., Dinka K.
ZORAN SZPISLJAK: – Gól ugyan nem született, de nagyon izgalmas mérkőzést láthattunk. Mindkét csapat nagyon szervezetten játszott, ami nehezítette a támadók dolgát, de így is közel álltunk a gólszerzéshez. A DVTK-nak is adódott nagyobb helyzete, a kapusunk azonban megmutatta, hogy megállja a helyét ezen a szinten.

További eredmények: Újpest II.–Tiszafüred 2–1, Kisvárda II.–DEAC 2–0, Karcag–Cigánd (később), Salgótarjáni BTC–Putnok (később), REAC–Sényő 1–1.

Ez következik
A 21. forduló menetrendje. Március 24., vasárnap, 11.00: DVTK II. F4R–Újpest II., DVSC II.–Tiszaújváros. 14.00: Gyöngyösi AK–DEAC, Sényő–Kisvárda II., Tiszafüred–REAC, Putnok–FC Hatvan, Cigánd–SBTC, Eger SE–Karcag.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában