Vízilabda

2024.04.26. 21:40

Digi-Eger: a kilencedik helyért mérkőzhetnek

A kilencedik helyért játszhat a folytatásban a Digi-Eger férfi csapata, miután a rájátszásban aratott két győzelemmel megnyerte a Szentes elleni párharcot.

Heol.hu

Az egriek védekezésére nem lehet panasz

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A férfi OB I. középszakasza  9–12. helyért zajló rájátszásának 2. mérkőzésén:

DIGI-EGER–METALCOM SZENTES 10–9 (2–2, 3–2, 2–1, 3–4)
Eger, Bárány-uszoda. V.: Vogel G., Csanádi Zs.
EGER: Krémer – Biros S. 2, Sári A., Szalai G. 2, Spitz M. 1, Murisics 2, Krijestorac. Csere: Rádli R., Sudár O., Dóczi M. 1, Gólya N. 2, Molnár G., Mészáros B. Edző: Biros Péter
SZENTES: Kovács B. – Bozó P. 1, Magyar M. 1, Szatmári K. 3, Csorba T. 1, Biros B. 1, Hajdú A. Csere: Pethe I., Ashanin 1, Vékony Á., Vismeg B. 1, Kürti-Szabó M., Makán R. Edző: Kis Gábor
GÓL–EMBERELŐNYBŐL: 9/4, ill. 9/4.
ÖTMÉTERESBŐL: 1/1, ill. 1/–.
KIPONTOZÓDOTT: Sári A., Spitz M., Gólya N., Krijestorac, ill. Makán R.

BIROS PÉTER: – Örülök a győzelemnek és annak, hogy játszhatunk a kilencedik helyért. A támadójátékunk olyan volt, mint amikor hétközben lövöldöztünk a kapusunknak. A védekezés rendben volt, de elöl nagyon sok hibával játszottunk.
KIS GÁBOR: – Gratulálok az Egernek, megérdemelten nyerték a párharcot. Dühös vagyok és csalódott, mert úgy éreztem, ezt a meccset megnyerhettük volna. Olyan hibákat vétettünk, amelyek az elmúlt időszakban nem voltak jellemzők ránk.
Az egyik fél hetedik pontjáig tartó párharc végeredménye: 7–4, a Digi-Eger javára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában