Labdarúgás

2024.05.15. 11:30

Egy hónap múlva nyit a Szurkolói zóna Egerben

Óriás Ledfal, fesztivál hangulat, fröccsterasz, finom ételek – ezek várják az érdeklődőket a Végvári Vitézek Terén.

Heol.hu

Négy éve tömegeket vonzottak a meccsek

Forrás: Beküldött fotó

Június 14-én kezdődik a világ egyik legnézettebb sporteseménye: a labdarúgó Európa-bajnokság, ahol összesen 24 nemzet csapata méri össze tudását. A négyhetes Eb-n 51 mérkőzést követhetnek figyelemmel a szurkolók.

„Egerben a Végvári Vitézek Terén várjuk majd az egrieket és az Egerben tartózkodó turistákat – mondta Berényi Tamás, a cég ügyvezetője. 

– Az Agria Film Kft. idén második alkalommal szervezi az Egri Szurkolói Zónát, ahol óriás Ledfalon, élőben követhetőek az Eb legizgalmasabb mérkőzései. Természetesen a jó meccsek mellé a hidegsör, fröccs és az édes-sós csemegék sem maradhatnak el, széles büfé kínálattal készülünk a drukkerek részére.”  

A szervezők gondoskodnak a szurkolók kényelméről is, a lelátókon polifoam csíkokon lehet helyet foglalni, a téren pedig piknikasztalokat állítanak fel.

Szoboszlai Dominik csapatkapitány vezetésével legalább három magyar meccset izgulhatunk végig együtt. A magyar mérkőzések alkalmával, a fényjáték és térzene sem maradhat el, igazi fesztivál hangulatot ígérnek a szervezők a város központjában. 

Forrás: Agria Film Kft.

Az eseményről a https://www.facebook.com/share/1PN3BR36ec4maAwn/ oldalon lehet tájékozódni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában