Labdarúgás

2024.06.12. 09:39

Kömlői fiatalok búcsúztatták az Eb-re induló Szoboszlaiékat + videó

Az OTP Bank Bozsik Program Tanévzáró Fesztiváljának győztesei és a McDonald’s Fair Play Cup Országos Döntőjének első helyezettjei – összesen 80 gyerek – búcsúztatta Telkiben az Európa-bajnokságra utazó magyar válogatottat.

Bódi Csaba

A kömlői lányoknak Szoboszlai Dominikkal is sikerült közös képet készíteni

Forrás: Beküldött fotó

Heves vármegyét – a tavalyi évhez hasonlóan – a Sütő András Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Gárdonyi Géza Tagiskolájának diákjai képviselték a májusi rendezvényen. Kollányi György felkészítő tanár vezetésével a kömlőiek a III. korcsoportos lányok, a III. korcsoportos fiúk, és a IV. korcsoportos fiúk mezőnyében is a Tanévzáró Fesztivál első helyezettjeként végeztek. Gólkirályként Báder Tamara (III. kcs. lányok), Rácz Dávid (III. kcs., fiúk) és Nagy László (IV. kcs., fiúk), legjobb kapusként pedig Vass Antónió (IV. kcs., fiúk) részesült különdíjban. A fő jutalom azonban ettől is több volt!

Kollányi György tanítványainak  leírhatatlan élményben  volt részük
Forrás:  Beküldött fotó

– A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) meghívott bennünket, hogy indítsuk útjára a magyar válogatottat az Eb-re. Az élmény leírhatatlan… A tanév végét nem lehet jobban, szebben lezárni! Kis jutalom, nagy jutalom mindegy: a szívünk egy! – fogalmazott Kollányi György. 

A kömlőiek 19 fiatalja válogatott pólókat és dedikáláshoz válogatott kártyákat kapott, majd beöltözve várták az épületből kilépő válogatott játékosokat. A gyerekek számára felejthetetlen élményt jelentett a találkozás a nemzeti csapat tagjaival. Számtalan fotó készült, együtt ünnepelhettek példaképeikkel. A közös fotózást és autogramosztást követően a válogatott elindult Németországba, míg a gyerekeket ebéddel várták a Globall Hotel éttermében.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában