Hírek

2004.11.27. 00:13

Kezdetektől velünk játszott

Az örömhír hallatán majdnem kiejtette kezéből telefonját ötödik nyertesünk. A szerencsés család a Milliókat érő Reggelek nyereményjátékunkon vett részt.

Kiss Gergely

[caption id="" align="alignleft" width="197"] Csodálatos karácsonyi ajándékot hozott a Reggel Mándli Zsoltéknak
[/caption]– Még most sem tudom felfogni – mondja Mándli Zsolt (36). – A munkahelyemen voltam, mikor tegnapelőtt megcsörrent a telefonom. Majdnem kiejtettem a kezemből, amikor meghallottam a fantasztikus hírt.
A szombathelyi eladó először édesanyját értesítette. – Megkértem, ne mondja el a feleségemnek. Személyesen akartam bejelenteni a csodát – meséli Mándli. Határtalan öröme azonban felülírta kezdeti tervét. Öt perc múlva felhívta párját. – Nem bírtam ki hazáig – mondta boldogan.
Nyertesünknek a legjobbkor érkezett a segítség. A család éppen lakásvásárlás előtt áll. Kinőtték kétszobás otthonukat. Jelenleg a családfő édesanyjánál élnek. Mándli Zsolt megjelenése óta olvassa a Reggelt. Színesnek, olvasmányosnak tartja. – Azért szeretem, mert nem a pletykákkal, hanem a lényeggel foglalkozik – mondja. A nyereményjátékban kezdettől részt vett a család. A kivágott szelvényeket rendszeresen küldték szerkesztőségünkbe.
A csodálatos karácsonyi ajándékot közös vacsorával ünneplik Mándliék. A szűk baráti kört is meghívják, szeretnék őket is megvendégelni.

Mándli Zsolt (36)

Született: Szombathely, 1968. május 5.

Foglalkozása: bolti eladó

Havi jövedelme: 70 ezer forint

Családi állapota: nős, 16 éve házas

Felesége: Pulai Ágnes (36),

vállalkozó

Gyermeke: Mándli Noémi (16), középiskolás

Hobbija: internetezés

Kedvenc étel: sütemény

Kiss Gergely -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!