Hírek

2004.11.12. 01:45

Leszámolások a keleti országrészben

Szemán L.

Két leszámolásnak tűnő bűncselekmény is történt szerdán késő este a keleti országrészben. 22 óra után néhány perccel legalább négyen rontottak be egy mátészalkai családi ház udvarára. A támadók pisztolyokból tüzet nyitottak a házban lévőkre. Az egyik lakó könnyebben megsérült. A rendőrség tegnapra virradóra 12 olyan embert állított elő, akiknek közük lehetett a leszámoláshoz. A támadás indítéka még nem ismert a rendőrség előtt.
Ugyancsak ebben az időszakban Debrecenben, a Vámospércsi út közelében, egy földúton saját autójában bukkantak rá egy 28 éves helybéli férfi holttestére. A férfit fejbe lőtték. A hajdúsági rendőrök vizsgálják, hogy a gyilkossághoz lehetett-e köze annak a négy férfinak, akiket egy közúti ellenőrzésen fogtak el. A férfiak autójában fegyvereket és hozzájuk való lőszereket találtak. Úgy tűnik, hogy a mátészalkai és a debreceni ügynek nincs köze egymáshoz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!