Hírek

2004.11.26. 07:35

Tízezer nézőt várnak december 11-én az Arénába

A hazai kosárlabdázás ünnepe, a december 11-ei gála megtöltheti a Papp László Budapest Sportarénát, a rendezők tízezer nézőt várnak az egész napos eseményre.

BAMA

A délelőtti programok ingyenesek, a koraesti három All-Star mérkőzésre a Ticketpro jegyirodáiban lehet jegyet vásárolni az ország több nagyvárosában (a központi telefonszám: 06-1/422 2682). Kelet és Nyugat válogatottjait szokás szerint a szurkolók állíthatják össze. A jelöltállítás még csaknem három hétig tart, de már formálódnak a kezdő ötösök.
A hölgyeknél Nyugaton a két Euroligás gárda, a címvédő Pécs valamint az Euroleasing Sopron adhatja a játékosok zömét, míg Kelet csapata a Diósgyőr és a Szolnok legjobbjaira épülhet, s itt gyűjti voksait a BSE-sztár Holland-Corn is. Íme a szavazathalmozók!
Kelet: Jokovics (539), Gardner, Kublina, Fűrész D., Holland-Corn, Luckett, Englert, Fűrész E. – Nyugat: Iványi (527), Károlyi, Vajda, Béres, Lisina, Kovacevic, Horváth Zs., Branzova.
A férfiaknál népszerűek az amerikaiak. Nyugaton a fehérvári Spivey, keleten a debreceni Lee a listavezető, de valószínű ott lesz a gálán Bradford és McLendon (Kecskemét) is. A legtöbb voksot gyűjtők:
Kelet: Lee (655), McLendon, Bradford, Mészáros, Sitku, Horváth, Fodor, Mitchell. – Nyugat: Spivey (615), Kálmán, Bencze, Ivkovic, Dénes, Younger, Edmondson, Richardson.
Szavazni az interneten  (www.streetballnet.hu) és nem emelt díjas sms-számon lehet  (06-20/388 5838). Minden századik sms-szavazó belépőt kap, a nyertesek listája december 1-jétől olvasható a gála honlapján.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!