Hírek

2004.11.12. 08:05

Tucatnyi győzelmen túl a bajnok Dunaferr-lányok

Két rangadót elbukott a Fradi csapata, sőt meglepetésre kikapott Hódmezővásárhelyen is. Viszont botrányos kezdés (0-7) után magabiztosan verte a Cornexit (31-23).

Schiller Zsolt

A Dunaferr statisztikája lényegesen egyhangúbb: mind a 12 meccsét megnyerte a címvédő. S bizony a mai, népligeti találkozón is a vendégek az esélyesebbek. A két csapat előző találkozóján otthon hosszú ideig jelentős különbséggel vezettek az újvárosiak, végül 36-30-ra nyertek. A Ferencváros szokás szerint gyengült az előző szezonhoz képest, de az utóbbi időben úgy tűnik, egyre jobban összeáll az együttes. A hatos falas védekezéssel továbbra is megnehezítik az ellenfelek dolgát, komoly gond, hogy sokszor minden lövést Tóth Tímeára bíznak. Jóval hatékonyabb a támadás, amikor a többiek is vállalkoznak. A másik oldalon az olimpiai és világbajnoki ezüstérmes Radulovics Bojana a gólfelelős.
Kiss Szilárd szövetségi kapitány saját játékosai mellett ismét élesben figyelheti a konkurencia válogatottait, Kirsner Erikát és Tóth Tímeát. Előbbi végre bizonyíthatná, hogy nem véletlenül szorította ki az athéni csapatból Nagy Ivettet.

Vásárhelyi bravúr

A forduló szerdai játéknapján a Hódmezővásárhely legyőzte a Cornexit (28-27). A két fővárosi csapat csatájában a Spartacus legyűrte a Vasast (27-25). A Vác szintén kettővel kapott ki Kiskunhalason (25-23), míg a Loki kiütötte az Esztergomot (41-16).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!