Hírek

2004.12.29. 00:00

Karácsonyi nyeremény

Barátnőjének köszönheti a bruttó 5,5 millió forintot kilencedik nyertesünk. Gimesi István a Milliókat érő Reggel-ek című játékunkon vett részt.

Kiss Gergely

[caption id="" align="alignleft" width="320"] Gimesi István játékunk utolsó előtti nyertese. Öt és félmillió forintot nyert, amelyből bővíteni szeretné otthonát, emellett barátnőjének is vesz egy autót.
[/caption]– Karácsonyi táviratban érkezett az örömhír – meséli Gimesi István (31). A postás december 24-én reggel csöngetett be a Pest megyei Majosházán élő nyertesünkhöz. István el sem merte hinni, hogy ezúttal rámosolygott a szerencse.

– Elmondhatatlan, amit éreztem – mondja –, egyszerre kavargott bennem az öröm és a kétség. A milliós nyereményt barátnőjének köszönheti. Szerelme titokban gyűjtögette a Reggel szelvényeit. Nyertesünk szeretne családot alapítani, így bővítenie kell otthonukat. A pénzből barátnőjét is  meglepi, kap egy autót ajándékba.

Névjegy: Gimesi István

Született: Budapest, 1973. október 2.

Lakhely: Majosháza

Iskolai végzettség: Vendéglátó-ipari Főiskola

Foglalkozás: vállalkozó

Szerelem: fél éve él boldog kapcsolatban párjával, Horváth Hajnalka (25) ápolónővel

Hobbi: olvasás

Házi állat: két kutya

Kedvenc étel: friss pogácsa

Véget ér idei játékunk

Holnap sorsoljuk idei szerencsejátékunk utolsó nyerteseit. Egy Chevrolet Lacetti és bruttó 5,5 millió forint vár még gazdára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!