Hírek

2005.02.21. 00:00

Többet kell majd fizetni a gyenge teljesítményért

L. M. A.

Ismét megállapították a művészeti oktatásban részt vevő diákok után fizetendő díjakat a maglódi Vermesy Péter Művészeti Iskolában. Ilyen intézkedésre legutóbb négy esztendeje került sor. A díjnövelésre az állami támogatás apadása miatt volt szükség. A térítés mértéke egyéni képzés esetén nyolcezerhatszáz, míg a csoportosnál négyezerháromszáz forint tanévenként. A a díj az eredménytől függ. Így a négy és fél és ötös átlag között mozgó, egyéni képzésben részt vevő diákok után hatezernégyszáz forintot kell fizetniük a szülőknek. Az ettől egy jeggyel rosszabbak hétezernégyszáz, míg a kettes és három és feles átlag között ingadozók nyolcezerkétszáz forintjába kerülnek a családnak.

Az önkormányzat ugyancsak a közelmúltban döntött az ivó- és a szennyvízdíjak emeléséről. Így idén az előbbiért kétszázötven, míg az utóbbiért háromszázkét forintot kell fizetni. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!