Hírek

2005.03.07. 06:21

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Gőgös Zoltán a Hondáján érzi a legjobban magát
Gőgös Zoltán (44), az MSZP Veszprém megyei országgyűlési képviselője akkor jókedvű igazán, ha szögekkel kivert bőrruhájában felülhet a Honda Shadows nyergébe. – Sokszor meghökkennek, amikor motorral érkezem az országgyűlési irodaházba, a „fehér házba”. Ha jön a jó idő, ismét felberreg a gép. Tavaly első utam Szabadkára vezetett. A határon a vámos kétszer körbejárta a vadonatúj choppert, úgy megcsodálta – mesélte a honatya. (kf)

Dr. Mikes Éva imád a hóban, jégen autózni
Dr. Mikes Éva (45), a Fidesz Baranyai megyei országgyűlési képviselője nagyon szeret télen autózni, főleg a hófedte utakon. – Pécsett az idén többször volt nagy hó, s miközben lejöttem a Mecsekről, rádöbbentem, hogy én valóban imádok szlalomozni a megrettent arcú, két lábbal a féket taposó, bizonytalan autósok között. Csak azt nem értem, hogy aki fél a csúszós úttesttől, miért ül autóba – mondta a képviselő asszony. (kf)

Dr. Vitányi István szerint teniszben jó a parlament
Vitányi István (53), a Fidesz Hajdú-Bihar megyei képviselője az Országgyűlés teniszválogatottjának tagja. – Évente indulunk az európai parlamenti válogatottak tornáján. Jobbak vagyunk, mint a Boris Becker egykori edzője által felkészített németek, és a 18 válogatott között többnyire a középmezőnyben végzünk. Párosban sokszor szocialista képviselővel játszom, s ott jobban megértjük egymást, mint a T. Házban – mondta a honatya. (kf)

Dr. Nagy Imre bizakodik pályázatuk sikerében
Dr. Nagy Imrét (46), Eger egyéni szocialista országgyűlési képviselőjét most az foglalkoztatja, hogy a hevesi megyeszékhely sikeres legyen az „Európa Kulturális Fővárosa 2010” pályázaton. Szerinte a város történelmi hagyományai és adottságai alapján is megérdemelné a címet. Ha nyernének, hatalmas fejlesztéseket valósíthatnának meg. Európai példák mutatják, hogy a korábbi kulturális fővárosok mind óriási fejlődésen mentek keresztül. (rm)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!