Hírek

2005.07.14. 00:00

Házbizottság előtt az elítélt MSZP-s képviselő ügye

BAMA

Fideszes indítványra soron kívüli házbizottsági ülést hívott össze mára Szili Katalin házelnök. A legnagyobb ellenzéki párt arra keres választ: helyénvaló-e, hogy egy bíróság által elmarasztalt politikus vezessen egy felelős vizsgálóbizottságot. Emlékezetes: a napokban széles nyilvánosságot kapott az a hír, amely szerint Molnár Lászlót, az Orbán Viktor vagyongyarapodását vezető bizottsági elnököt legalább három esetben elítélte már a bíróság különböző bűncselekmények miatt.

Molnár múltjával kapcsolatban Szekeres Imre, az MSZP elnökhelyettese azt közölte: ragaszkodnak ahhoz, hogy Molnár László maradjon az Orbán-bizottság elnöke, mivel a testület csak így fejezheti be határidőre munkáját. Hozzátette: azért sem léptetik vissza a képviselőt, mivel akkor át kellene adni az elnöki teendőket Répássy Róbertnek (Fidesz). Molnár is megerősítette: nem kíván távozni pozíciójából. Hozzátette: választói ismerték múltját, ennek tudatában voksoltak rá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!