Hírek

2005.07.21. 00:00

Pihenés előtt bulizott a Barátok közt

Szilágyi Ágnes

[caption id="" align="alignleft" width="266"] Ábrahám Edit és Varga Izabella. A következő évadra vajon mit találtak ki az írók: Berényi Claudia és Balogh Nóra mibe keveredik bele?
[/caption]Ünnepelt a Barátok közt. Van is mit, hiszen hét éve ülünk le a hét öt napján a televízió elé, és követjük a Mátyás téren élők hétköznapjait. Berényiék, Kertészék, Szilágyiék szinte életünk részévé váltak. Az RTL Klub Barátok közt sorozata az egyik legnézettebb tévéműsor. A nagy csapat a nyári szabadság előtt a mögöttük álló hét sikeres esztendőt köszöntötte. A Duna-parti görög étteremben terülj, terülj asztalkám fogadta a népes színészcsapatot. Ezen az estén senki nem vigyázott a formájára. Este tíz felé a hangulat már a tetőfokára hágott.

Kalamár Tamás producer hatalmas, sötétkék törölközőket osztott szét, Barátok közt hímzéssel. Útravalót a tengerparti pihenéshez. Az is kiderült a vidám estén, hogy Deutsch Anita visszatér a sorozatba. Új tagja is lett a csapatnak, Nyári Szilvia személyében. Róla annyit árultak el, hogy szerepe szerint férfifaló lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!