Hírek

2007.09.21. 06:05

Hatékony, de őrült diéták

A hírességek képesek hihetetlen diétákat kipróbálni csak azért, hogy minél vékonyabbak legyenek a filmvásznon és a vörös szőnyegen. Egyre újabb és újabb esztelen módszereket találnak ki arra, hogy bakfisméretű ruhákban feszíthessenek.

TereFere

1. DILI: PAPIDIÉTA
A bébiétel előnyeinek rajongói azt hozzák fel, hogy könnyebben felszívódik a bennük lévő rengeteg tápanyag, lisztmentes és segít a fogyásban. Az íze? Nos képzeljék el, amikor az ember az összes vasárnapi megmaradt zöldséget megfőzi, átpasszírozza és összekutyulja a pépesített sült maradékkal, majd hidegen feltálalja.

2. DILI: TÉVÉDIÉTA
Az egyik legkevésbé fárasztó diéta lényege a következő: mindennap egy órát szabad csak tévézni. Így elkerülhető, hogy mozizás közben nassoljon az ember. A 29 éves Jordan szerint nem könnyű, de hatékony diéta. Hiába, amerikai a szentem.

3. DILI: JUHARSZIRUP-DIÉTA
Vannak még bolondosabb diéták, ezek közül a legújabb a juharszirup-diéta. Követője Paris Hilton és Beyonce Knowles. Az aranytorkú énekesnő csak vízen, cayenne borson és juharszirupon élt, hogy nádszálkarcsú legyen. Amikor az ismerősei arról érdeklődtek, hogy hogyan érzi magát, bevallotta: pocsékul.

4. DILI: VITAMININJEKCIÓS DIÉTA
Geri Halliwell Meglehetősen ellentmondásos módszere a vitamininjekciókkal támogatott diéta, azaz nagyon kevés étel és a szúrás. Amikor a csúcson volt a Spice Girls-zel, naponta mindössze fél csomag főtt tésztát és egy kis adag párolt sárgarépát evett. A vitamininjekciós módszert használja manapság Madonna is, aki mindenki megrökönyödésére egy repülőút alatt szúrt magába injekciós tűt, hogy beadja napi vitaminadagját.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!