Hírek

2007.09.02. 15:39

Megint Nyugat az Irók Boltjában

H. R.

Új kortárs irodalmi folyóirat jelent meg Megint Nyugat címmel.
A kiadvány kereskedelmi forgalomba nem került, de ne lepődjünk meg, ha az Írók Boltjában könyvet vagy CD-t vásárolunk, és blokk mellé az újságot is becsomagolják. Ugyanez történik, ha a Művészetek Palotájában, a Trafóban, vagy esetleg a Millenárison vásárolunk jegyet.

A terv az, hogy az ingyenes újságot kávézókban, és éttermekben is meg lehet majd találni. De aki biztosra akar menni, az elő is fizethet a folyóiratra. A harmincezer példányban kiadott lap hatvanhat oldalon vállalja a szórakoztatást. A kiadók célja az, hogy az irodalmat a mindennapi élet részévé tegyék.

Az első szám szerzőlistája önmagáért beszél. Olvashatunk Grecsó Krisztiántól, Csaplár Vilmostól, Tóth Krisztinától, Bíró Józseftől, Kukorelly Endrétől. De az eddig nem ismerteknek is lehetőséget kívánnak adni a publikálásra.

A szerkesztők folyamatosan várják szerzők jelentkezését. A folyóirat sikeres fogadtatása esetén évi tíz számra számíthatnak az olvasók.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!