Ingatlanbazár

2022.10.22. 06:56

A hét ingatlana: még hogy nincs szuper ház 30 millió alatt? Irány Demjén!

Demjén csendes részén bukkantunk egy kellemes méretű, jó állapotú családi házra. Az ár olyan kecsegtető, hogy akár “kétlaki” vagy csupán hétvégi használatra is el tudnánk képzelni. De persze “kibírnánk” az állandó nyugalmat, csodás kilátást is. Az elegáns, kiváló állapotban lévő tömörfa padlóért pedig rögtön jár a plusz pont!

HEOL

“Heves megye, Demjén csendes utcájában, rendezett, sík, parkosított telken eladó egy 84 m2 részben felújított, jó állapotban lévő családi ház. Az ingatlan azonnal költözhető állapotban van. Néhány éve kerültek cserére a villanyvezetékek, a külső nyílászárók műanyagra. A ház teljes egészét egy éve festette ki jelenlegi tulajdonosa.

Az ingatlan 1970-ben alapra épült, falazata DEMJÉNI TUFAKŐ. A tetőn cserép található, mely még hosszú ideig szolgálja új tulajdonosát. A fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak, a melegvizet átfolyós vízmelegítő biztosítja. A födém néhány éve szigetelést kapott, így az épület alacsony rezsiből fenntartható.

Az udvaron gyűrűskút ad lehetőséget a kert öntözésére. Elhelyezkedését tekintve a közelben buszmegálló, élelmiszerüzlet, termálstrand egyaránt megtalálható. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!