Kék hírek, bulvár

2008.10.20. 14:28

Félmilliót adnak az információkért

A tarnabodi lövöldözés és molotov-koktélos támadás kapcsán a megyei rendőr-főkapitányság félmilliós nyomravezetői díjat tűzött ki.

HEOL

Mint arról már beszámoltunk, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya több emberen elkövetett emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást három férfi ellen, akik 2008. szeptember 29-én Tarnabodon, a Tarna utcában lévő családi házakra - amelyekben az ott lakók bent tartózkodtak - több esetben, ezidáig ismeretlen típusú lőfegyverrel vagy lőfegyverekkel rálőttek.

Több házra molotov-koktélt dobtak, emiatt az egyik házban tűz is keletkezett.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője az ügyben félmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A pénzt az kaphatja meg, aki ellenőrizhető, érdemi információt ad a támadásban használt fegyver(ek)ről. Olyan információkra vonatkozik a díjkitűzés, amelyek alapján az elkövetéshez használt fegyvereket sikerül megtalálni illetve lefoglalni.

A bejelentéseket a Heves Megyei-főkapitányság Bűnügyi Osztályán, a 06-36/522-128 –as telefonszámon várják, de természetesen bármelyik kapitányságon vagy őrsön, illetve a már jól ismert telefonszámokon is jelentkezhetnek, akik segíteni tudják a nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!