Kék hírek, bulvár

2014.02.16. 18:10

Halott újszülöttet találtak a patakban

Halott újszülöttet talált egy járőkelő vasárnap délután a megyeszékhelyen, az Eger patakban. Frissítve.

HEOL

Azt még a rendőrség sem tudja pillanatnyilag, hogy a kisbaba élt-e, amikor a patakba került, és azt sem árulták el egyelőre, hogy kisfiúról, vagy kislányról van-e szó. A helyszíni szemle jelenleg is tart a patak Malomárok utcai szakaszánál. Úgy tudjuk, halottszállító is érkezett már a helyszínre.

– Valóban érkezett bejelentés az Egri Rendőrkapitányságra arról, hogy egy járókelő halott újszülöttet talált az egri Felsővárosban, a patak mellett futó kerékpárút közelében  – erősítette meg értesülésünket, Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Folyik a helyszíni szemle, így egyelőre nem lehet tudni azt sem, mikor kerülhetett a patakba az újszülött.

18.45

A rendőrség este felhívást tett közzé. Ebből kiderül: állampolgári bejelentés érkezett a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére február 16-án 15 óra 8 perckor, miszerint Egerben, a Vízimolnár úti lakótömbök mögötti kerékpárút közelében az Eger patakban, egy halott újszülöttet találtak a járókelők.

A rendőrség megkezdte a helyszíni szemlét és egyben kéri azon személyek jelentkezését, akik a bejelentést megelőző időben a megjelölt környéken bármilyen szokatlant észleltek, valamint a lakókörnyezetükben az eset kapcsán bármilyen gyanús körülményt tapasztaltak, azok jelentkezzenek személyesen az Egri Rendőrkapitányságon vagy tegyenek bejelentést a 107-es vagy a 112-es segélyhívó számok valamelyikén.

 [caption id="" align="alignleft" width="360"] Helyszínel a rendőrség. Fotó: Ládi László
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!