Kék hírek, bulvár

2014.11.12. 13:30

Öngyilkos akart lenni, a rendőrök mentették meg az életét

Az utolsó pillanatban érkeztek a hatvani rendőrök, így sikerült megmenteniük egy elkeseredett fiatal férfi életét.

T. L.

Az újhatvani lakás tulajdonosa jelentette be október 16-án délben a Hatvani Rendőrkapitányságon, hogy napok óta nem látta 24 éves bérlőjét. A helyszínre érkező rendőrök nem tudtak bemenni a lakásba - számolt be az esetről a rendőrség honlapján.

– Kérdeztem a tulajdonost, hív-e lakatost, azt mondta, nem, nyugodtan nyomjam be az ajtót. Könnyen engedett, a zárnyelv kifordult a helyéről, bejutottunk. A fiatalembert a fürdőszobában találtuk, elektromos vezeték volt tekerve a bal keze egyik ujjára, a másik vezetéket a jobb kezében fogta, és a hosszabbító bekapcsolásával épp áram alá akarta helyezni a drótot. Kirúgtam a kezéből a vezetéket, közben kollégám a biztosítékok lekapcsolásával áramtalanította az egész ingatlant – idézi fel Csizi János törzszászlós, a kapitányság baleseti helyszínelője.

[caption id="" align="alignleft" width="360"] Csizi János törzszászlós és Juhász Zoltán törzsőrmester FOTÓ: SZABÓ LÁSZLÓ, RENDŐRSÉG
[/caption]

– Kiderült, hogy a fiatalember súlyos cukorbeteg, inzulint adott be magának, de nem evett és nem ivott, már ez is kómát, végső soron a halálát okozhatta volna – teszi hozzá Juhász Zoltán törzsőrmester, a kapitányság járőre. – Zavart, tompa volt, nem lehetett vele érdemben kommunikálni. Mentőt hívtunk, kórházba szállították, ahol az orvosok stabilizálták az állapotát.

Az albérlő több búcsúlevelet írt, rendhagyó módon egy tükörre is feljegyezte végakaratát.

[caption id="" align="alignleft" width="338"] FOTÓ: SZABÓ LÁSZLÓ, RENDŐRSÉG
[/caption]

A zsaruk megkeresték az egészségügyi intézményben, ott sem árulta el, miért keseredett el ennyire. A rendőröknek úgy tűnt, megsértődhetett, hogy akarata ellenére megmentették.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!