Kék hírek, bulvár

2017.04.23. 19:53

Kigyulladt egy üdülő a Mátrában

Nagy erőkkel vonultak a tűzoltók vasárnap délután a helyszínre.

HEOL

19:40

Teljes egészében ég egy megközelítőleg kétszáz négyzetméter alapterületű üdülő a Heves megyei Mátraszentlászlón, a Fenyves utcában - tájékoztatott a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

Közölték: a lángok elfojtásán és egy szomszédos épület megvédésén a pásztói, a gyöngyösi és salgótarjáni hivatásos tűzoltók dolgoznak, több vízsugárral végezve az oltási munkálatokat.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] A fotót Klausmann Viktor, a Kékes Kutató-Mentő Alapítvány elnöke posztolta ki közösségi oldalára Fotó: Facebook
[/caption]

19:59


Körülhatárolták a Mátraszentlászlón kigyulladt üdülő tüzét a több településről érkezett hivatásos tűzoltóegységek.

A pásztói, a gyöngyösi és a salgótarjáni hivatásos egységek négy vízsugárral határolták körül a tüzet, jelenleg is végzik az oltási munkálatokat. A teljes egészében égő, kétszáz négyzetméteres üdülő szomszédságában lévő melléképületet sikerült megvédeni a lángoktól, az abban tárolt értékek nem károsodtak.

20:12

Hevesi Katalin a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóögyeletese a heol.hu érdeklődésére elmondta: a házban nem tartózkodott senki, a tűzesetben személyi sérülés nem történt.

Megtudtuk azt is: még a tűzoltók kiérkezése előtt egy gázpalack felrobbant az épületben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!