Kék hírek, bulvár

2017.07.03. 08:16

Motoros árokba csúszott, autós kerítésnek ütközött

Két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt vasárnap Heves megyében.Fotók

HEOL

Az elmúlt 24 órában három anyagi káros és kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába - tájékoztatott a rendőrség hétfőn reggel.

Közölték: egy debreceni lakos közlekedett motorkerékpárjával július 2-án délután Kerecsend és Demjén között, amikor - feltehetőleg nem az út vonalvezetésének megválasztott sebessége miatt - egy kanyarban a jármű oldalára dőlve lesodródott az úttestről, majd a vízelvezető árokba csúszott. A férfi orvosi ellátást igénylő sérülést szenvedett.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Fotó: police.hu
[/caption]

Maklár és Füzesabony között, július 2-án este egy arra közlekedő személyautó elé ugrott egy szarvasbika. A járművet a sofőrje félrekormányozta, így elkerülte a vaddal az ütközést, azonban az autó lehaladt az árokba, majd egy kerítésnek ütközött. A gépjárművet vezető nő orvosi ellátást igénylő sérülést szenvedett az ütközés következtében.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Fotó: police.hu
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!