Közélet

2008.08.24. 19:27

Agrár-időutazás a falunapon

Kis túlzással mezőgazdasági időutazásban lehetett részük azoknak, akik ellátogattak a nagyfügedi falunapra, ahol tucatnyi muzeális és új traktort, s egyéb, földműveléshez használatos gépeket is megnézhettek, kipróbálhattak az érdeklődők.

HEOL

A falunapot – az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program támogatásának köszönhetően – a Nagyfüged Fejlődéséért Közalapítványnak egyéb érdekes programmal is sikerült megtöltenie. Juhász Jánosné polgármester asszony elmondta: örömmel tapasztalják, hogy nemcsak a szórakoztató műsorokon, hanem a falunap megszervezésében is egyre többen vesznek részt.

– Az elmúlt években ez a rendezvény a község életének fontos eseményévé vált, a helybéliek várják, hogy együtt tölthessenek egy napot, amikor a felhőtlen kikapcsolódásé és a barátokkal, ismerősökkel töltött időé lehet a főszerep – tette hozzá a polgármester.

Az egész nap tartó falunapon főzőverseny, zenés-táncos programok, íjászverseny és kézimunka-kiállítás várta a vendégeket. A színpadi események közül a közönség tetszését leginkább a Groovehouse együttes, az adácsi Zéta néptánccsoport, valamint a nagyfügedről elszármazott Debrei Zsuzsa színésznő és partnere, Both Gábor operett-előadása nyerte el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!