Közélet

2010.09.22. 16:16

Bányász Róbert: lopják a programot

Erőteljes, kiélezett csata folyik a pártok között, amibe az Együtt Fejlődő Városunkért Egyesület nem kíván belekeveredni - mondta Bányász Róbert a szervezet polgármester-jelöltje.

HEOL

Az Együtt a Fejlődő Városunkért Egyesület (EFV) egri polgármesterjelöltje, Bányász Róbert úgy látja, másoknál is megjelentek az általuk már korábban vázolt elképzelések a megyeszékhely jövőjéről, ugyanakkor számukra az elsődleges továbbra is az, hogy kapcsolatot tudjanak teremteni és tartani a város lakóival. A szervezet szerdai sajtótájékoztatóján elhangzott: erőteljes, kiélezett csata folyik a pártok között, ebbe az EFV nem kíván belekeveredni.

Dr. Ites István képviselőjelölt nézete szerint van esély arra, hogy meg lehet találni valamilyen közös hangot, szintézist. Az egriek elvárásait az egyesület kérdőíveken méri fel, s az eredményeket majd fel is kívánják használni. A szintén jelölt Deák Boldizsár terveik között említette a helyiek számára a parkolás – időhöz kötött – ingyenessé tételét, két kisebb buszterminál létesítését a Nagylaposon, illetve az Ipari Parknál, s az áthidalhatatlan érdekellentétek miatt megépíthetetlennek tűnő keleti elkerülő út helyett osztrák példára alagút építését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!