Közélet

2013.02.04. 07:11

Légy te a széftörő! Félmillió forintot ér a helyes kód

A következő öt hétben, február 4-től március 9-ig egy igazi, gondosan bezárt széf áll az Agria Park földszintjén, polcán félmillió forintnyi értékpapírral.

HEOL

Míg a legtöbb széfet szigorúan őrzik, ez a trezor pont arra vár, hogy valaki kinyissa, és hozzájusson a nyereményhez. Lehet, hogy épp te leszel a kódfejtő széftörő!

Mit kell tenned, hogy játszhass? Egyszerű! Vásárolj egy napon belül minimum ötezer forintért Eger bevásárlóközpontjának üzleteiben (az összeg akár több vásárlásból is összeadódhat), és regisztrálj az emeleti információs pultnál. Az ott kapott nyereményszelvényt add át a széfet őrző hölgynek, és máris kipróbálhatod, hogy az általad kreált öt számjegyű kód nyitja-e a páncélszekrényt. Ha igen, tiéd a félmillió forint értékű Agria Park vásárlási utalvány, amit jelenleg több, mint harminc üzletben válthatsz be egy éven belül. Ha nem sikerült kinyitni, akkor újabb vásárlás után újabb esélyt kapsz a széf kinyitására.

5 hét, 5 szám, 500 000 Ft az Agria Park új nyereményjátékában. Vannak szerencseszámaid? Most kipróbálhatod, mennyit érnek!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!