Közélet

2013.10.28. 15:52

Több száz fiatal a Hit Gyülekezete Ifjúsági Konferenciáján

A rendezvény szellemi, erkölcsi inspirációt kívánt adni a fiataloknak, hogy felkészüljenek a jelen, és a jövő kihívásaira, a sikeres, keresztény életre.

HEOL

Regionális ifjúsági konferenciának adott otthont a gyöngyösi Hit Gyülekezete vasárnap, a gyöngyösi Hit Csarnokban. A rendezvény szellemi, erkölcsi inspirációt kívánt adni a fiataloknak, hogy felkészüljenek a jelen, és a jövő kihívásaira, a sikeres, keresztény életre.

A konferencia első részében a fiatalok teljes átadással, egy szívvel énekelték az Istent dicsőítő, dinamikus, modern hangszerelésű dalokat. Ezután, mások mellett, a találkozó fő szónoka, Füzér Norbert, a budapesti Hit Gyülekezete ifjúsági pásztora szólt az egybegyűltekhez. Gyakorlati tanácsokkal segítette a fiatalokat a keresztény identitás megerősítésében, hangsúlyozva, hogy vállalják a fiatalok a hitüket és győztesek legyenek az őket támadó kísértések fölött.

[caption id="" align="alignleft" width="360"] Beküldött fotó
[/caption]

A gyöngyösi hitesek mellett, több száz hívő fiatal érkezett,többek között Salgótarjánból, Hatvanból, Egerből, Szolnokról és Tiszafüredről is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!