Közélet

2015.08.18. 06:07

A hosszú hétvégén irány a Park!

Augusztus 21-22-én újra Sörfesztivált tartanak Egerben az Agria Parkban.

HEOL

Nincs is jobb, mint kellemes időben legurítani egy-két korsó jéghideg sört, hűsölni a fák tövében és élvezni a szuper zenei programokat a barátokkal. Közeledik az idő egy jó kis hétvégi lazításra!

Az augusztusi hosszú hétvégén az Agria Park Díszkertje újra átalakul: felsorakoznak a faházak kitűnő kézműves és prémium kategóriás sörökkel töltve, sercegnek a vaslapon a helyben sült finomságok és jobbnál jobb programok váltják egymást a színpadon.

A fesztiválon a különleges sörök és gasztronómiai élmények mellett színpadi programokon is részt vehetnek a látogatók. Délutánonként a legkisebbeket zenés mesejáték várja, esténként pedig kitűnő zenekaroké a színpad!

A két nap alatt koncertet ad a The Carbonfools, a Paddy and the Rats, a Hősök és a Muriel, az éjszakai hangulatról pedig lemezlovasok gondoskodnak.

Az esemény persze nem csak a hagyományos ízek elkötelezettjeinek szól, az újdonságok kedvelői is találhatnak maguknak különlegesen ízesített, vagy éppen gluténmentes folyékony kenyeret. A hölgyeknek pedig itt a legjobb alkalom a nagy shoppingolásra, hiszen míg a párjuk az udvaron élvezi a hangulatot, az Agria Park közel 100 üzletében most sürgetés nélkül, nyugodtan vásárolgathatnak. 

Bővebb infó a Sörfesztiválról: www.agriapark.hu

A rendezvény, mint mindig, most is ingyenes!

A korában szombati napra meghirdetett Supernem koncert technikai okok miatt elmarad, helyettük a Hősök ad koncertet.

Ezek is érdekelhetik