Közélet

2016.01.22. 16:28

Minőségi díjas lett a megyei könyvtár

Újabb szakmai díjjal gazdagodott a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár.

SZ. E.

A Magyar Kultúra Napja alkalmából szervezett díjátadó ünnepségen csütörtökön a Vigadóban vette át Tőzsér Istvánné Géczi Andrea, a könyvtár igazgatója a „Könyvtári Minőségi Díj 2016” szakmai kitüntetést.

A kultúráért felelős miniszter évente pályázatot ír ki a Minősített Könyvtár címet használó intézmények számára a Könyvtári Minőségi Díj elnyerésére. A minőségi díjat az a bibliotéka nyerheti el, amelynek kiemelkedően magas minőségi szintű újszerű szolgáltatásait a használók, a partnerek és a fenntartó sokoldalúan visszaigazolja, értékeli.




– Könyvtárunk szervezeti kultúrájának erőssége, hogy a vezetés motiválja a munkatársakat, teret enged a kreativitásnak, az innovatív ötletek megvalósításának. Pályázatunkban elsőként a Könyvtár a falakon túl elnevezésű innovációt, vagyis a pláza- és strandkönyvtárat mutattuk be. Második témánk az Élmény alapú könyvtári programok a Hevestékában. A harmadik rész A könyvtár a felhőben innováció és egyben példát adó jó gyakorlat – nyilatkozta Tőzsér Istvánné.
Megtudtuk: Egerben ez alkalomból január 25-én tartanak ünnepséget.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Beküldött fotó
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!