jobbik

2019.11.06. 09:49

Dudás Róbert kapja Mirkóczki Ádám parlamenti mandátumát

Dudás Róbert, Mátraballa korábbi polgármestere, a párt regionális igazgatója kapja meg az Eger polgármesterének megválasztott Mirkóczki Ádám országos listán szerzett parlamenti képviselői mandátumát – döntött a párt elnöksége.

Heol

A Jobbik szerdai, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint Dudás Róbert háromgyermekes családapa, az egri főiskola politológia tanszékén végzett, ahol nemzetközi kapcsolatok szakértőként és regionális közpolitikai szakértőként tett sikeres államvizsgát.

A leendő képviselő tagja volt egyebek mellett öt éven keresztül a Régiók Európai Bizottságának Brüsszelben, valamint a Heves Megyei Közgyűlésnek. A tájékoztatás szerint Dudás Róbert szociális és pénzügyi szakterületen segíti a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportjának munkáját.

A 2010 óta parlamenti képviselőként tevékenykedő Mirkóczki Ádám október 25-én mondott le mandátumáról, miután a két héttel korábban tartott önkormányzati választáson elnyerte Eger polgármesteri tisztségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!