Adomány

2022.12.22. 14:12

Kórházi dolgozóknak vittek ajándékot a borászok Egerben

Az ajándékozások délelőttje volt szerdán a Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézetben. Előbb a Szelíd Motorosok a Zaklatások Ellen facebook csoport adott át több zsáknyi játékot az intézmény gyermekosztályán, majd rögtön utánuk az Egri Borvidék Hegyközségi Tanácsa ajándékozta meg a kórházi dolgozókat.

S. S.

Farkas László (balra) adja át a borajándékot dr. Mátrai Zsoltnak és dr. Thummererné Rebicsek Ritának

Forrás: Beküldött

Az idei karácsonyi ünnepen az Egri borvidék borászai száz palack bort juttattak el az intézménybe. Az adományt a borvidék hegyközségi tanácsának elnöke, Farkas László adta át dr. Thummererné Rebicsek Rita ápolási igazgatónak és dr. Mátrai Zsolt főorvosnak.
Farkas László a portálunknak elmondta, hogy a borászok harmadik alkalommal ajándékozták meg a kórházat, s ebből szeretnének hagyományt teremteni.

A hegyközségi tanács elnökétől megtudtuk: tekintettel arra, hogy a hevesi megyeszékhely kórháza mellett sok egri és Eger környéki lakost Debrecenben is gyógyítanak, a cívis város kórháza munkatársainak is visznek ajándékot a nemes egri borvidéki nedűkből.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!