INGATLANBAZÁR

2021.08.22. 07:32

Egy okos hirdető: a virág miatt ön is kattintani fog!

Apró és teljesen rendben lévő módszert használt a most következő, egri, eladó lakás tulajdonosa. A figyelemfelkeltő, élénk színű virágnak ugyanis jó eséllyel az átlag szem nem tud ellenállni. Utána pedig, ha már “szétnéz” az ingatlanban, nagyobb eséllyel hosszabban is elidőzik a részleteknél! Amelyek ráadásul szuper jók!

Heol

„Heves megye, Eger történelmi belvárosában eladóvá vált egy kétszintes, első emeleti, 83 m2 téglaépítésű lakás. Az ingatlan alsó szintjén található egy nagyméretű étkező -konyha- kamra, külön WC, fürdőszoba, és egy nappali. Az emeletre érve találunk egy fürdőt-WC-vel, ill. két szobát. A fűtésrendszere nemrég került korszerűsítésre, így kapott helyett egy kondenzációs kazán, mely az otthon melegét és a meleg vizet biztosítja. Klíma előkészítése megtörtént, a nyílászárók fából vannak ,karbantartottak ,jól szigetelnek. Autóval jól megközelíthető frekventált helyen található, belső, zárt udvarban parkolási lehetőség biztosított. Egy tisztasági festéssel azonnal költözhető. Elhelyezkedését tekintve a közelben megtalálható: piac, posta, patika, orvosi rendelő, buszmegálló, iskola, óvoda, Dobó tér, Egyetem. Kiváló választás lehet befektetőknek, vállalkozásoknak, idegenforgalom szempontjából szállásadásnak, illetve családok számára. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!