Hatvan

2018.05.18. 13:39

Sneider Tamás arról, lesz-e változás a pártban

A Jobbik új elnökét arról is kérdeztük, továbbra is számíthatnak -e a munkájára a hatvani és hevesi térség lakói.

T. O.

Budapest, 2017. május 19. Sneider Tamás, az Országgyűlés jobbikos alelnöke felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2017. május 19-én. MTI Fotó: Balogh Zoltán

– Miként értékeli, hogy a közelmúltban megtartott tisztújítás során pártja, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnökévé választották?

– Rendkívül megtisztelőnek tartom a tagok többségének a bizalmát. Pártvezetői tevékenységem során igyekszem azok elismerését is kiváltani, akik szavazatukkal ez alkalommal nem engem támogattak. A hét elején az új elnökséggel már el is kezdtük az érdemi munkát, aminek részleteiről a Jobbik tagsága napokon belül megkapja a mindenre kiterjedő tájékoztatást.

– Várhatók-e változások a párt utóbbi időszakban követett politikájához képest?

– Továbbra is a nemzeti néppárti vonalat kívánjuk folytatni. Ennek a Jobbikon belül nincs alternatívája, hiszen Toroczkai László, a másik elnökjelölt is határozottan a néppárti irányvonal mellett tette le a voksát. Ami változás lesz – bár talán szerencsésebb inkább finomhangolásról beszélni –, az a szociális kérdéseknek a korábban megszokottnál is még inkább a középpontba helyezése.

– Választókörzetének – Hatvan, valamint Heves városoknak és ezek térségének – lakói a továbbiakban is számíthatnak-e az ön munkájára?

– Természetesen! A választókörzetben csak az elmúlt két évben több lakossági fórumot tartottam, mint az összes többi országgyűlési képviselő-jelölt a négyéves ciklusban együttvéve; szívemen viselem az említett városok és a térség többi településének sorsát, így az elkövetkezendő időszakban is kiemelt figyelmet kívánok fordítani az itt élők hatékony képviseletére.

Címkék#civil élet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!