Kultúra

2009.05.15. 15:57

Ki a legjobb színésznő, színész és rendező?

Közönségdíjat alapított a Gárdonyi Géza Színház és a Heves Megyei Hírlap. Így immár tizenharmadik éve a közönségnek van lehetősége eldönteni, kit látott a legjobb színésznőnek, színésznek, illetve mely előadás volt az, amely leginkább elnyerte a publikum tetszését az elmúlt színházi évadban.

E. B.

Tavaly a Közönségdíjat Mészáros Sára, Hüse Csaba és Csizmadia Tibor kapta. Idén pedig ismét olvasóink dönthetik el, kik érdemelték ki az elismerést. A rendszeres nézők közül felkértünk hatot, tegyenek javaslatot az évad legjobb színészére és előadására. Idén hűséges nézőink közül dr. Hüse Gabriella és dr. Szabó Zsolt közjegyzők, Pánczél Titanilla közalkalmazott, Juhász Ferenc tanár, Zsedényi Balázs színikritikus, valamint a díj elődjének alapítója, lapunk munkatársa, Egres Béla színikritikus által kiválasztott színművészekre és a legjobbnak ítélt előadások rendezÕire lehet szavazni – az évad végéig – itt a heol.hu-n, ahol megtalálja a Közönségdíj jelöltjeit.

Voksát leadhatja a Heves Megyei Hírlapban és a Grátiszban megjelenÕ szavazólapon is, 2009. június 4-én, 10 óráig. Az újságból kivágott szavazólapot kérjük, juttassák el postai úton vagy személyesen a Heves Megyei Hírlap szerkesztőségébe (Eger, Trinitárius u. 1.) vagy dobják be a színház szervezőirodájában (Eger, Széchenyi u. 5.) elhelyezett urnába. A szavazások – az újságokban megjelent szavazólapon és a heol.hu portálon történt voksolás – eredményét külön-külön összesítjük, és a két eredmény összevetése után alakul ki a végeredmény. Így derül fény arra, hogy az Önök szavazatai alapján ki lesz a 2008-2009-es egri színházi évad legjobb színésznője, színésze, illetve rendezője. A közönségdíjak átadására az évadzáró társulati ülésen kerül majd sor június 5-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!