skatulya

2020.06.28. 09:09

Jennifer Aniston évekig nem tudta levetni magáról Rachel karakterét

A színésznő évekig rágta magát azon, hogy ő talán tényleg nem több annál a lánynál abban a lila falú New York-i lakásban.

Jennifer Aniston attends the 26th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 19, 2020 in Los Angeles, California.

Forrás: Full Picture Agency/AFP

Fotó: FPA

Jennifer Aniston a The Hollywood Reportenek mesélt arról, milyen volt az élete a tíz évig forgatott Jóbarátok után. Bevallása szerint évekig a hátán cipelte Rachel karakterét – írja a hirado.hu.

„Kimerülsz magadtól, úgy értem nem tudtam megszabadulni a Jóbarátok Rachelétől. Mindig ott van veled, és már azt mondod magadnak, hogy elég volt ebből a sorozatból. A Jóravaló feleség volt az első alkalom, amikor le tudtam vetni Rachel karakterét, bármilyen is volt ő” – mondta.

A színésznő évekig rágta magát azon, hogy ő talán tényleg nem több annál a lánynál abban a lila falú New York-i lakásban. Szó szerint saját magát hergelte azzal, hogy ő talán tényleg nem több ennél. Az újabb szerepekkel bizonyítani akart, de leginkább saját magának.

Nehéz volt kitörni a skatulyából, épp ezért tartott évekig, mire ő és a többi szereplő igent mondott egy kis nosztalgiázásra. Ahogy korábban az MTI is beszámolt róla, az HBO Max streamingszolgáltató készít egy epizódot a régi szereposztással a tévésorozathoz. A műsor felvételét azonban nem tudták elkezdeni a koronavírus-járvány miatt.

A nagy sikerű széria 2004-ben ért véget, de a streamingszolgáltatóknál újra a legnézettebb programok között van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!