Összeesküvés-elmélet

2023.01.15. 14:00

Britney Spears fogsorával igazolják a megdöbbentő teóriát

Már több fura ötlet szárnyra kapott, de mind közül az egyik leghátborzongatóbb az, amelyik szerint Britney hasonmása szerepel a videókban és a fotókon.

Britney Spears részt vesz a Billboard Music Awards díjátadón a T-Mobile Arénában Las Vegasban, 2016. május 22-én

Forrás: Shutterstock

Fotó: Kobby Dagan

Britney Spears hónapok óta egyre furcsább dolgokkal hívja fel magára a figyelmet. Az egykori popsztár általában táncos videókkal árasztja el a közösségi oldalait, mert elmondása szerint a tánc segít leküzdeni minden problémáját, közben nem érez fájdalmat, és képes visszatérni a gyermeki elmeállapotába – írta meg a Ripost.

Már több összeesküvés-elmélet is szárnyra kapott, de mind közül az egyik legvadabb, amelyikben azt állítják: Britney hasonmása szerepel a videókban és a fotókon.

Egy TikTok-felhasználó a profilján közzé is tett egy videót, amelyben elmagyarázza, miért nem az igazi Britney-t láthatjuk. Szerinte a különbséget az énekesnő mosolyában kell keresni: teljesen megváltozott. Régebben nem volt rés a fogai között, most viszont van.

Vannak olyan fanatikus rajongók, akik természetesen osztják a hasonmáselméletet, sőt szerintük Britney arca is más, amely csak megerősíti a teóriát. Ugyanakkor a reálisabban gondolkozó követők megmagyarázták a dolgot:

Ez történik, ha elenged a ragasztás vagy eltávolítják az állandó rögzítőt. Nem kell külön elméleteket gyártani!

– írta valaki.

Nem visel rögzítőt, így elmozdultak a fogai, ennyire egyszerű

– tette hozzá egy másik kommentelő.

Ez csak egy hasonmás, Britney nem is így néz ki!

– írta az énekesnő rajongója.

Nézze meg a videót és döntse el, hogy egyetért-e a teóriával:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!