eger

2019.09.18. 19:17

Habis László bemutatta programját

Habis László polgármester, aki a Fidesz-KDNP támogatásával indul az önkormányzati választásokon, szerdán a Dobó-bástya teraszán bemutatta programját, mely tíz pontból áll.

M. H.

Habis László vázolta terveit Fotó: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

– Azt a célunk, hogy Eger egy pezsgő, friss város legyen – emelte ki tegnap az egri várban Habis László polgármester, aki a Fidesz–KDNP támogatásával indul az önkormányzati választásokon. A Dobó-bástya teraszán személyes történetekkel visszatekintett előző ciklusaira, s bemutatta programját, mely tíz pontból áll.

Habis László vázolta terveit Fotó: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Habis programja szerint fontos Eger kultúrájának megóvása, ahogy az is, hogy a megkezdett beruházásokat befejezzék, s eredményesen, harmonikusan működjenek együtt a kormányzattal. Hamarosan elkészül az M25-ös út, és folyik a várost elkerülő út tervezése. Új, utas- és környezetbarát autóbuszokat állítanak be, ez az iskolák és munkahelyek elérése szempontjából is fontos. Programja szerint folytatni kell a termálvíz hasznosítását szolgáló beruházásokat, az iparfejlesztést, s növelnék az egri vár vonzerejét. Korszerű városkártyát kaphat minden egri, s elindul az Egészséges Eger program is. Bölcsődék építése s Egri Idősügyi Tanács alakítása is a tervek közt szerepel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!