Hirdetés

2023.12.05. 11:46

Miért olyan népszerűek a Nike Tech Fleece kollekció darabjai?

Szerinted milyen a tökéletes outdoor szett? Könnyű, több vékony rétegből álló, de ugyanakkor meleg és szükség esetén a szeszélyes időjárásnak is ellenálló. Ha rajongsz a streetstyle-ért, biztosan követed a legjobb sportswear brandeket. A Nike Tech Fleece ruházat talán már megragadta a figyelmedet. Szeretnéd tudni, miért olyan népszerű ez a termékcsalád, és mivel meglephet? Győződj meg róla személyesen!

Forrás: jdsports.hu

Nike Tech Fleece – a forradalmi anyag

Az ikonikus pipa-logós brand elválaszthatatlanul a sportruházathoz kapcsolódik – és ez aligha meglepő, figyelembe véve, hogy gyökerei milyen szorosan összefonódnak a sport világával. A legütősebb kapucnis pulóverek és melegítő szettek között azonban egy olyan kollekció is megjelent, ami teljesen megváltoztatta a játékszabályokat. A brand 2013-ban bevezetett egy innovatív anyagot, a Nike Tech Fleece-t, ami ma már a felhasználásával készült egész termékcsalád neve. Az elmúlt tíz év során az anyagot a funkcionális ruházat rajongói nagyra becsültek. Hogy miért?

Forrás: jdsports.hu

A Nike Tech Fleece anyag egy különleges szövet, ami pamut és szintetikus szálak kombinációja. A hatás azonban nem hasonlít egy hagyományos kapucnis pulóver szerkezetére. A klasszikus pulóverektől eltérően az anyag mindkét oldalán sima, emellett meleg és rendkívül könnyű. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően minden belőle készült darab egy ideális plusz szigetelő réteg, ami kis súlyával és praktikusságával nyűgöz le!

Nike Tech Fleece – nadrág minden időjáráshoz

A Tech Fleece kollekció kezdetben néhány szürke árnyalatú darabból állt. Ma már a színváltozatok és a fazonok választéka sokkal szélesebb, ami különösen a nadrágok kiválasztásakor fontos. A Nike Tech Fleece egy olyan anyag, ami könnyű, meleg és kellemes tapintású – ez pedig minden, ami elengedhetetlen melegítős modelleknél. Válaszd az alkatodnak leginkább megfelelő darabot. Ha szereted a testhezálló szabású, passzékban végződő szárú nadrágokat, akkor válaszd a Nike Tech Fleece joggert. Kombináld kedvenc tornacipőddel, pólóval és pulóverrel vagy bármilyen más felsővel, amihez aznap kedved van. Az egész termékcsaládot a minimalista dizájn jellemzi – ne keress itt feltűnő színeket vagy printeket, ehelyett a figyelmedet az egyszerű, geometrikus fazonok ragadják meg, amiket rengeteg jól átgondolt megoldás kísér.

Forrás: jdsports.hu

Nike Tech Fleece pulóverek – voksolj a kényelemre

A Nike JD Sports által 2013-ban bemutatott anyag tulajdonságait figyelembe véve nem nehéz elképzelni, hogy a belőle készült kapucnis pulóver milyen jól fog beválni a mindennapok során. A Nike Tech Fleece pulóvereket gond nélkül használhatod könnyű rétegként, amit biciklizés közben a hátadra kaphatsz vagy a kedvenc kabátod alá viselhetsz. A modell diszkrét cipzárakkal rendelkezik, amik a zsebek és kisebb rekeszek tartalmát is védenek, így biztonságban tudhatod a kulcscsomót vagy a sífelvonó jegyed. A vonal modelljeinek fő erőssége kétségtelenül a kapucni. Ha szívesen használod a mindennapok során, akkor imádni fogod a 4-paneles kialakítást, aminek eredménye egy áramvonalas kapucni, ami kényelmet és védelmet nyújt a fejnek és a nyaknak. A cipzár egészen nyakig összehúzható, így nem kell csősállal kombinálnod.

 

A Nike Tech Fleece kollekcióban olyan nadrágokat és pulóvereket találsz, amik tökéletesek a sportoláshoz, a pihenéshez és a sétához. A termékcsalád folyamatosan bővül a nőknek, férfiaknak és junioroknak szánt új modellekkel. Lesd meg, melyiket újíthatod be a JD Sports-nál. Vásárolj, használd ki, hogy 15.000 Ft fölött ingyenes a szállítás, és élvezd az abszolút kényelmet minden nap!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában