Hirdetés

2019.02.04. 14:24

Kult’30 – Az értékes félóra! – az M5 csatorna kulturális magazinműsora

 

A Kult'30 a kultúra szerelmeseinek szól, illetve mindazoknak, akik tájékozódni szeretnének arról, hogy milyen kulturális események várják őket határon innen és túl. A rendkívül sokszínű magazinműsorban a színháztól a fotóművészeten és a táncon át az irodalomig minden megtalálható. A műsorvezetők, köztük Somossy Barbara és Nacsa Olivér a programajánlók mellett érdekes beszélgetésekkel is várják a nézőket. A legjobb riportokból, eseményekből hétvégén délelőtt összefoglaló is látható az M5-ön.

„Boldogsággal tölt el, hogy a kezdetektől részese lehetek az M5 kulturális csatorna csapatának és minden nap azon dolgozhatok kollégáimmal, hogy közelebb vigyük az emberekhez a kultúrát. Hálás vagyok és élvezem, hogy Kult’30 – Az értékes félóra című műsorban naponta találkozhatok a kultúra és a művészet széles palettájának kiválóságaival. A mindennapjaimban is fontos szerepet tölt be a kultúra, főként az irodalom, a zene és filmművészet azok, amelyek szellemileg és érzelmileg feltöltenek” – mesélte Somossy Barbara, a Kult’30 műsorvezetője.

„A kultúra népszerűsítése számomra küldetés. A naponta jelentkező Kult’30 – Az értékes félóra segít a legizgalmasabb kulturális programok kiválasztásában. Korosztálytól függetlenül mindenkihez szól. Az én életemnek elengedhetetlen része a színházművészet, legyen az prózai vagy zenés színház, valamint a klasszikus zene. Hiszem, hogy a művészet és a kultúra az, amitől egy emberi élet minőségivé válik!” – árulta el Nacsa Olivér, műsorvezető.

 

Az interaktív műsor készítői a [email protected] címre várják a nézők észrevételeit, véleményét, ajánlataikat kulturális eseményekről.

Ha csak fél órád van kultúrára, akkor Kult’30 – Az értékes félóra! minden hétköznap 17.30-tól az M5 kulturális televízió műsorán!

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában