Táboroztatás

2021.08.20. 19:00

Népszerű volt az egri alkotótábor

Sz. A.

Több mint kétszáz kisdiák vett részt az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Gyakorlóiskolája által szervezett táborokban, tájékoztatta a Hírlapot Légrádiné Kőházi Tímea. Az intézményvezető elmondta: a Bartók téri épület rendezvényei a Jövő a gyermekeké alapítvány segítségével valósultak meg. A hét turnus tizenkét különböző tematikájú hetet kínált a kicsiknek, akik sok élménnyel tértek haza.

Volt, aki az állatok világa elnevezésű tábort választotta, akadt, aki a tájékozódási témájú hét résztvevője volt, míg sokan a robotika világával ismerkedtek meg alaposabban öt nap alatt, a Bartók téri pedagógusok felügyelete mellett.

A Barkóczy utcában két tábort szerveztek harminc gyereknek a Művelt Ifjúságért Alapítvány támogatásával, de az anyaintézmény is kínált programokat, árulta el az igazgató. Mint mondta: az egyetem összesen hét táborba várta a gyerekeket, akik az angol nyelv, a sport, az animáció, a természettudomány vagy éppen az informatika rejtelmeibe kaptak bepillantást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!