Sport

2007.09.18. 16:19

Egriek a Las Vegas-i Árpád-kupán

Az óhazát egyedül az Eger Öregfiúk labdarúgócsapata képviseli a Las Vegasban szeptember 28–29-én rendezendő 14. Árpád-kupán.

Bódi Csabi

A korábbi főszervező előtt tisztelegve immár Berényi György-emléktornán a 21 fős megyeszékhelyi együttes Szabó András („Zsuzsi”) vezetésével vasárnap reggel indul londoni átszállás után Los Angelesbe, majd később a kaszinók városába azzal a céllal, hogy az 1998-as tornagyőzelmet megismételje.

A Szén László, Novák Tamás, Novák Zoltán, Csanádi Dénes, Baranyai Attila, Bartuska József, Bartuska Jenő, Csizmadia Zsolt, Kelemen József, dr. Ivancsó Attila, Hervai Zsolt, Szabó András, dr. Paskuj Zoltán, Kovács Zoltán, Pintér Ernő, Mayer Péter, Bódi Csaba, Deli Gábor, Fricz Zsolt, Tresó Ákos és Pócsik János alkotta együtteshez a helyszínen csatlakozik a Sarasotában élő Linkecs Zsolt, míg az egykori egri labdarúgó, Berecz Ervin az Edmonton Hungaria, Sűrű András pedig a Toronto Fradi gárdáját erősíti. Az egriek a 12 csapatos mezőny C jelű csoportjában a Silicon Valley, a L. A. Hungarians és a Vancouver Hungarians II. együttese ellen játszanak a selejtezők során. Hauer Gyula Los Angeles-i szervezőtől megtudtuk, hogy a rendezvény díszvendége Buzánszky Jenő, az Aranycsapat jobbhátvédje lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!