Sport

2008.01.07. 16:17

Bravúr a Domoszlótól, jó úton halad a Markaz

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokságban élen álló gárdák csak jobb gólarányuknak köszönhetően telelhetnek a tabella tetején.

S. K.

A Keleti-csoportban éllovas EMER-Készház-Domoszló csakúgy, mint a Nyugatiban listavezető Markaz, kiváló őszi szezont produkált, s mindkét klubnál hasonlóan eredményes folytatásban bíznak.

[caption id="" align="alignright" width="280"] A domoszlóiaknál (játékosuk balra) gyorsan megtalálták a közös hangot a futballisták. Fotó: Lénárt Márton.
[/caption] – Alaposan kitettek magukért a srácok, számomra is kellemes meglepetésként hatott az őszi szereplésünk – fogalmazott Katona Gábor, a domoszlóiak játékos-edzője. – Az újonnan érkezett labdarúgók beilleszkedése zökkenőmentesen ment, hamar megtaláltuk a közös hangot, s ez az eredményességben is megmutatkozott. Tavasszal is hasonlóan sikeres folytatásban bízunk, ehhez a feltételek maximálisan biztosítottak. A közvetlen riválisokhoz utazni kell, ami némileg nehezítheti a dolgunkat, de állunk elébe. A keretben jelentős változás nem várható, 3–4 tehetséges fiatal juthat több játéklehetőséghez.

A Domoszló mögött a Tarnaméra áll a második helyen, három ponttal megelőzve a harmadik Andornaktályát. A Nyugati-csoportban az első három helyezett rendelkezik ugyanannyi ponttal, a Markaz, Lőrinci, Heréd sorrend szintén a gólkülönbségből adódik. – Tavasszal szeretnénk bajnoki címet ünnepelni, s ha egy mód lesz rá, a megyei I. osztályban is megméretni magunkat – tekintett előre Szekrényes Ákos, a markaziak játékos-edzője. – A jelenleg is dobogós helyen álló másik két gárda közül talán a Lőrinci lehet a nagyobb riválisunk. Az őszi teljesítményünk az utolsó fordulókra vált számomra is meggyőzővé. Jól kezdtünk, aztán volt egy kis hullámvölgy, de a vége minden szempontból jól alakult. Köszönettel tartozunk mindenkinek, aki hozzájárult a jó szerepléshez. A keretben úgy tűnik, jelentős változás nem várható, vélhetően ugyanezzel a játékosállománnyal vágunk neki a folytatásnak is.

Ezek is érdekelhetik