Sport

2008.06.20. 20:39

A lőrinci Goldwin Pluss ott lesz a nagydöntőben

A strandfoci NB I. második selejtezőtornájának százhalombattai második napján a tétet az 1–4. hely eldöntése jelentette.

B. Cs.

[caption id="" align="alignright" width="256"] Juhász Erikék vasárnap Nyíregyházán lépnek homokra. Fotó: Lénárt Márton.
[/caption] Az első elődöntőben a Vasas-Corrado a gyöngyösi Mátra Nissan Top FC-vel találkozott, és magabiztosan, 6–2-re diadalmaskodott. Jóval nagyobb csatát hozott a Nemzeti-Tiszafüred – Film Seco & Mad-Dogs összecsapás, melyen a címvédő fürediek 5–3-ra nyertek. A bronzmeccsen 14 gólt láthatott a közönség, és végül 9–5-re a Film Seco győzött a Mátra Nissan ellen. A döntőt – akárcsak múlt héten – a Corrado és a Nemzeti vívta egymással, és bár legutóbb a fővárosi gárda örülhetett, ezúttal visszavágott a nagy rivális (8–5), melynek soraiban ott volt Horváth Ferenc és Bárányos Zsolt is.

A 2. torna végeredménye:
1. Nemzeti-Tiszafüred 10 pont, 2. Corrado 8, 3. Film Seco 6, 4. Mátra Nissan Top FC 5, 5. Goldwin Pluss 4, 6. Rubeola FC 3, 7. Ugraiimre-Siva-Mont 2, 8. Bonyhád FC 1.

A vasárnapi, nyíregyházi nagydöntőbe a két tornán legtöbb pontot gyűjtött négy csapat, vagyis a Nemzeti-Tiszafüred (18), a Corrado (18), a Film Seco (11) és a lőrinci Goldwin Pluss (10) jutott.

Ezek is érdekelhetik