Sport

2008.07.04. 15:37

Kaszás és Busai Mezőkövesden, a többiek válaszra várnak

Az Egri FC-nél a jövő hét közepére ígértek választ a játékosoknak a folytatást illetően. Három távozó azonban már van az NB III-as labdarúgó-csapatból.

B. Cs.

[caption id="" align="alignright" width="271"] Az eddigi csapatkapitány, Kaszás Norbert búcsúzik az Egri FC-től. Fotó: Lénárt Márton.
[/caption] – Az egyeztetések és a tárgyalások még tartanak, ám reményeim szerint a jövő hét közepén már tudok konkrétumokkal szolgálni – felelte érdeklődésünkre Bánka József. Az immár a helyi önkormányzat tulajdonában lévő Egri FC Kft. ügyeinek intézésével a város által megbízott személy három labdarúgót illetően szolgált felvilágosítással. Közülük – mint ahogy azt már megírtuk –, Hegedűs Dávid az NB II-es Szolnoki MÁV-Mondi csapatánál írt alá kétéves szerződést.

Kaszás Norbert Mezőkövesden edz, és az NB II-ből kiesett borsodiak visszarendelték a nálunk eddig kölcsönben szerepelt Busai Barnát – közölte Bánka József. – A többiekkel beszéltem a várható lehetőségről, két hét türelmet kérve valamennyi labdarúgótól. Ez az idő július 8-án jár le, bízom benne, hogy akkor már egyértelműbb lesz, hogy milyen irányba tudunk mozdulni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!