Sport

2008.12.21. 18:27

Az erőtlen támadójáték miatt vesztett az Agria RC

A női röplabda NB I-es Ligabajnokság 14. fordulójában a MÁV Előre SC Székesfehérvár vendégeként szerepelt a Szabóker-Agria RC Eger. Az év utolsó mérkőzésén simán nyert a házigazda.

S. K.

NB I-es Ligabajnokság, alsóház, nők
A 14. forduló mérkőzésén:
MÁV Előre SC Székesfehérvár – Szabóker-Agria RC Eger
3–0 (15, 19, 22)
Székesfehérvár, 50 néző. V.: Prukner T., Mezőffy Zs.
EGER: PETRÁS, Kovács B., Juhászné Tóth M., Dancs, Imreh, Kovács A. Cs.: Rakvács Zs. (liberó), Kolman, Dobos. Játékos-edző: Juhászné Tóth Mária.
Az eredmény alakulása
1. játszma: 8–6 16–14 23–15
2. játszma: 8–3 16–9 21–18
3. játszma: 6–8 16–11 23–22
A listavezető MÁV Előre SC vendégeként nem sok sikerélményben volt részük a Juhászné Tóth Mária edző vezette megyeszékhelyi lányoknak. Az egriek támadásai rendre erőtlennek bizonyultak, s ezek hatástalanítása nem okozott gondot a házigazdának. A harmadik játszma kivételével biztosan nyerte a szetteket a Fehérvár, a hevesiek erejéből csak a tisztes helytállásra futotta. A zárófelvonásban úgy tűnt, talán képes lehet szépíteni az Agria, de a döntő szituációkban vétett hibákért büntetett a MÁV. A mérkőzést követően biztossá vált, hogy az alapszakasz második köre után a hetedik helyen végez a Szabóker-Agria RC Eger. A folytatásban január közepén a Veszprémmel találkoznak Dancs Renátáék.
Juhászné Tóth Mária: – Sajnos ezúttal meg sem közelítettük az elmúlt heti játékunkat. A székesfehérvári gárda nem véletlenül áll a bajnoki tabella élén.

Címkék#röplabda
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!