Sport

2008.12.14. 18:15

Két győzelem hiányzik még a felsőházi rájátszáshoz

Nagyon fontos sikert aratott a ZF-Eger női vízilabda-csapata a BVSC vendégeként. Az OB I-es női bajnokság 10. fordulójának mérkőzésén: BVSC-Turbo – ZF-Eger 4–7 (0–2, 1–1, 2–2, 1–2) Budapest, Szőnyi út, 50 néző. V.: Kiszelly, Molnár.

F. B. I.

EGER: Serfőző – Balla, Antal 1, Ziakova, Bene 1, Kling 3, Jancsó. Cs.: Szeredi 2, Fekete. Edző: Kelemen Attila. Gól – emberelőnyből: 10/3, ill. 3/3. Kipontozódott: Antal a 19. percben.
Nagyon fontos győzelmet aratott a ZF-Eger csapata a BVSC vendégeként. Ezen a mérkőzésen kívül még három találkozó szerepel az alapszakasz programjában, és mivel kevés a pontbeli különbség a két együttes között, döntő fontosságúnak ígérkezett az összecsapás.

[caption id="" align="alignright" width="350"] Serfőző Krisztina védései kitűnő alapot biztosítottak a társaknak. Fotó: Lénárt Márton
[/caption]A hevesieknél Pócsi Bianka visszatérő betegsége miatt kihagyta a találkozót, a rövid időn belül többször előfordult tüszős mandulagyulladása miatt még az ünnepek előtt megműtik a gárda hetesét. A jó felfogásban kezdő megyeszékhelyiek rögtön magukhoz ragadták a kezdeményezést. Ez az eredményben is megmutatkozott, ugyanis végig a három gólig jutó Kling Szandráék vezettek.

Serfőző Krisztina védései kitűnő alapot biztosítottak a társaknak, akik az emberelőnyös helyzeteket is könyörtelenül használták ki. A sikernek köszönhetően az egriek sorsa a saját kezükben van, hogy kiharcolják a felsőházi rájátszást.

Kelemen Attila: – Megérdemelt, magabiztos győzelmet arattunk. Remélem, a maradék mérkőzéseinken is így játszunk majd. Következik: ZF-Eger–Heraklész, Bitskey-uszoda, december 17., szerda, 19.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!