Sport

2009.01.27. 12:58

Az agriásoknak megtiszteltetés a nyíregyházi kupatalálkozó

Az egri röplabdázó lányok a Magyar Kupa szerdai negyeddöntőjében az NB I-es ligabajnokság felsőházában harmadik helyen álló szabolcsiaknál lépnek pályára.

S. K.

Magyar Kupa, nők, a negyeddöntő első mérkőzése: Betonút-NRK-Nyíregyháza – Szabóker-Agria RC Eger
Nyíregyháza, szerda, 18.00.

A megyeszékhelyiek minden megerőltetés nélkül jutottak a kupaküzdelmek legjobb nyolc csapata közé. Az első fordulóból kiemeltként léptek tovább, míg a második körben az Újbuda TC elleni találkozó el sem kezdődött, miután a fővárosiaknak hiányzott a Magyar Kupában való szerepléshez kötött játékengedélyük. Ezek után a versenybíróság az Agria RC csapatát jelölte továbbjutónak. Az NB I-es ligabajnokság felsőházában harmadik helyen álló nyírségiek az első fordulót szintén kihagyták, majd a folytatásban az Albrecht-Miskolci VSC-MISI gárdáját búcsúztatták.

[caption id="" align="alignright" width="400"] Juhászné Tóth Máriáék (2) leginkább a tisztes helytállásban bíznak. Fotó: Lénárt Márton.
[/caption] – Megtiszteltetés számunkra a nyíregyházi fellépés. Az erőviszonyok alapján sok jóra nem számíthatunk, leginkább a tisztes helytállásban bízunk. A tapasztalatom az, hogy jobb csapat ellen általában jobban teljesítünk, most is ebben reménykedünk – válaszolt érdeklődésünkre Juhászné Tóth Mária, az agriások játékos-edzője. Az egrieknél Kolman Viktória és Kovács Adina iskolai elfoglaltságai miatt, míg Tóth Eszter sérülés miatt nem léphet pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!