Sport

2010.05.09. 19:51

Püspökladányban vereséget szenvedett a GYAK

A labdarúgó NB III. Mátra-csoportja 22. fordulójának mérkőzésén a vendégek végig többet támadtak, de a gólszerzéssel hadilábon álltak.

HEOL

Püspökladányi LE – Gyöngyösi AK-Ytong 2–1 (2–1)
Püspökladány, 200 néző. V.: Kálé Elemér (Tóth P., Kóródi F.).
PÜSPÖKLADÁNY: Aranyos Á. – Borsi, Varga L., Fülöp, Szatmári Cs. – Horváth R. (Erdős M., 88.), Bácsi, Kanál, Fegyverneki – Karacs Z. (Karacs Á., 75.), Jámbor S. (Aranyos Gy., 87.) Edző: Szabó László.
GYÖNGYÖS: Szén L. – Tóth T. (Csohány, 60.), Nagy Á., Szilágyi N., Kovács Á. – Tari, Takács (Kiss I., 75.), Csoszánszki (Vidra R., 46.), Pilinyi – Tarnai D., Oravecz. Edző: Majzik Zoltán.

[caption id="" align="aligncenter" width="344"] A gyöngyösi Takács Györgyék továbbra is várnak az első tavaszi sikerre. Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

A gólok története. 1. perc: Jámbor S. lépett ki a leshatárról, 16 méterről megeresztett lövését Szén L. először még hárította, de a kipattanónál már tehetetlennek bizonyult, 1–0. 25. perc: Pilinyi passzát Csoszánszki 10 méterről ütemtelenül, spiccel lőtte el a kapus mellett, 1–1. 35. perc: 16-oson belül Kanál egy remek cselt követően 13 méterről a jobb alsó sarokba lőtt, 2–1.

Korán vezetést szerzett a hazai csapat, majd a támadó vendégekkel szemben veszélyes kontrákkal igyekeztek zavart okozni a püspökladányiak. A fordulás után is a gyöngyösiek támadtak többet, de nem tudtak élni a kínálkozó lehetőségekkel.
Jók: Jámbor S., Fülöp, Aranyos Á., ill. Nagy Á., Tarnai D., Kovács Á.

Szabó László: – Egyenlő erők küzdelméből a szerencsésebb csapat nyert.
Majzik Zoltán: – Örömteli Tarnai Dániel bemutatkozása, de sajnos ma sem tudtuk átlépni a saját árnyékunkat. A kihagyott hatalmas helyzetek miatt nem szerezünk pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!