Sport

2011.05.17. 21:10

Hosnyánszky: az egri csapat beírta magát a történelembe

A ZF-Eger csapata lett a bajnok, a Vasas játékosainak nyakába ezüstérem került. Egy-egy mondat arról, hogy ki hogyan látta a meccset.

Fenyves Balázs

Értékelés a ZF-Eger - TEVA-Vasas-Uniqa férfi vízilabda mérkőzést követően.

Habis László, Eger város polgármestere: - Életem egyik legnagyobb élménye, az egyik legboldogabb napja. Óriási küzdelem volt a vízben. Köszönöm minden egri segítségét.

Dr. Ringelhann György, az egri csapat korábbi játékosa, edző legendája: - Mindent elkövetett a csapat, ezért minden dicséret megilleti a fiúkat. Felemelő érzés volt azt a kupát felemelni, amit eddig még egyszer sem sikerült.

Kevin Graham, a ZF két gólt szerző idegenlégiósa: - Nagyon-nagyon jól érzem most magam, mert iszonyatosan nehéz szezon van a hátunk mögött. Ez az érzés viszont mindennél többet ér.

Hosnyánszky Norbert, a finálét eldöntő egri játékos: - Az egri csapat beírta magát a történelembe. Egy igazi csapatmunka volt, megérdemeltük a sikert. De mondhatnám úgy is, hogy győzött az igazság.

Dr. Halmos R. Péter, az egriek ügyvezetője: - Tudtam már a meccs előtt is, hogy menny vagy a pokol lesz. Hát, a mennyországba kerültünk.

Földi László, a Vasas vezetőedzője: - Mindent megtettünk, ami tőlünk tellett. Bárkinek a szemébe tudunk nézni. Ugyanakkor gratulálok az Egernek a bajnoki címhez.

Gerendás György, az egriek trénere: - Ezt egy olyan sikernek mondanám, ami már nagyon kellett ennek a közegnek. Azt a sok pozitív erkölcsi és anyagi támogatást, amit a csapat kapott, ezt illett viszonoznunk.

Nagy Viktor, a Vasas kapusa: - Nem bírtuk el azt a nagy nyomást, ami rajtunk volt. Sajnálom, hogy a végén ilyen buta gólokat kaptunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!