Sport

2011.05.23. 20:40

Titkokról az egri aranykovácsokkal

Aranykovácsok vallottak a sikerek titkáról Egerszalókon.

B. Cs.

Fotó:

A kelet-magyarországi sportújságírók regionális tájértekezletére a Thermal Parkba érkezett tollforgatók az OB I-ben aranyérmes ZF-Eger férfi vízilabda-csapatának ügyvezető elnökével, Halmos R. Péterrel, a bajnokcsapat szélsővel, Hegedüs Gáborral, valamint az Egri Futball Club NB III-as elsőséget szerzett ex-szakmai igazgatójával, László Istvánnal, és Bardi Gáborral, a Mátra-csoport góllövőlistáját vezető egri csatárral elemezték a múltat.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] dr. Honfi László (jobbról), az Eszterházy Károly Főiskola Testnevelési és Sporttudományi Intézetének igazgatója a testnevelőtanár-képzés jelenét boncolgatta Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

Nem középiskolás fokon tárta elő a testnevelőtanár-képzés jelenét dr. Honfi László, az Eszterházy Károly Főiskola Testnevelési és Sporttudományi Intézetének igazgatója. A tanszékvezető főiskolai tanár előadását a Magyar Sportújságíró Szövetség (MSUSZ) vezetése részéről Pajor-Gyulai László (elnök), Lantos Gábor (általános elnök), Gelei József (alelnök), Rónai Gábor (alelnök) és Sz. Nagy Tamás (elnökségi tag) is nagy érdeklődéssel hallgatta.

Az elmélet után a gyakorlati vonal mentén délután futball várt a média munkatársaira. Az EKF műfüves játéktere után pedig a Juhász Testvérek Pincészetében lehetett elemezni az Egri Sportcentrum elleni meccs tapasztalatait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!